9 Şubat 2012 Perşembe

Dizide-Filmde Oyuncu Olmak İçin Kariyer Başvuru Sitesi

dizi takipci

Türk sinema ve dizi endüstrisinin yıldızlaşacak yeni oyuncuları bulmak için internet başvuruları başladı. Türkiye’nin ilk kariyer sitesi oyunculuk başvurusu için hizmete açıldı.
Dizi ve filmlerdeki ünlülere gıpta eden ve belki de en az onlar kadar yetenekli olan yıldız adayları Oyuncu Fabrikası sitesi sizleri  bekliyor.

OYUNCU OLMAK İSTİYORUM. . . AMA NASIL?

Son zamanların alternatif iş imkanı olarak görülen dizilerde, filmlerde veya reklamlarda oyuncu olarak çalışma imkanı için başvuru yapmak istiyorsanız internet ortamında online başvuru yapabilirsiniz? NASIL MI?
Türk sinema ve dizi endüstrisi, oyuncu sektörlüğünde yaşanan hızlı yükselişle birlikte özellikle birbirinden farklı karakterler için, uygun yetenek ve oyuncuları bulma konusunda yaşamış olduğu sıkıntıyı web başvuru sitesi ile aşmaya çalışıyor.

“Oyuncu Fabrikası” Hakkında Bilgi

“Oyuncu Fabrikası” oyuncuların kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak, daha çok projede yer almalarını sağlamak ve de yapımcıların aradıkları yeni yeteneklere  “daha hızlı ve kolay” bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için oluşturulmuş bir kariyer ve iletişim sitesi olarak yayına başladı. Site, sinema sektörünün içinden gelen deneyimli yönetmenler,  yapımcılar ve iş odaklı internet servislerinde uzman bir ekip tarafından işletiliyor.
“Oyuncu Fabrikası” hem konsepti hem de sunmuş olduğu teknoloji ve hizmetlerle “Türkiye’deki İlk Oyunculuk Kariyer Sitesi” olarak hizmete başlıyor. Tüm İnternet kullanıcılarına açık olan siteye hem yapımcılar, hem oyuncular, hem de oyuncu olmak isteyen adaylar hiçbir ücret ödemeden üye olup tüm avantajlardan yararlanmaya başlayabiliyor.  Oyuncu Fabrikası
ALTERNATİF 2:
www.akkademitiyatro.com açıldı. Esra, Kaya, Sarp Akkaya kardeşlerin önderliğindeki bu okul, tiyatroya akademik bir bakış açısı kazandırıyor.

Oyuncu oolmak isteyenlere yardımcı olabilecek bir site...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazılarım Kaynak belirtilmeden Kesinlikle kullanılmamalıdır